Η βουτιά του Hyndai Atos στο παλιό λιμάνι χθες το πρωί προκάλεσε πραγματικό σοκ, αφού οδήγησε στον θάνατο τρεις νέους ανθρώπους. Το ίδιο σοκαρισμένος εμφανίζεται και ο δύτης Χρήστος Καραφλός, ο οποίος περιγράφει τι είδε στον βυθό, 100 μέτρα από το ΚΕΠ του Δήμου, στον οποίο βούτηξε για να ανασύρει τα παιδιά.

«Αντίκρισα τρία άψυχα κορμιά στο ΙΧ. Το ένα αγόρι με το κορίτσι στο πίσω κάθισμα και το άλλο κορίτσι στο μπροστινό κάθισμα. Οι πόρτες ήταν κλειστές και το αυτοκίνητο αναποδογυρισμένο στο βυθό. Τρείς ψυχούλες χαμένες…» .

"Το αυτοκίνητο ήταν αναποδογυρισμένο και το πίσω μέρος του ακουμπούσε στην προβλήτα" δηλώνει ο κ. Καραφλός στην εφημερίδα Πελοπόννησο και σημειώνει ότι «στο μπροστινό κάθισμα καθόταν η μια κοπέλα και το αγόρι με μια ακόμη κοπέλα πίσω».

Κατά τον κ. Καραφλό, οι χώροι του αυτοκινήτου ήταν στενοί, οπότε ήταν απίθανο η κοπέλα να μετακινήθηκε από τους πίσω χώρους μπροστά. Το αυτοκίνητο επίσης εντοπίστηκε να έχει τρακάρει στην αριστερή πλευρά του και μένει να διασαφηνιστεί εάν κτύπησε πριν την πτώση ή όταν βρέθηκε στο νερό. Από το αυτοκίνητο βγήκαν σώοι τρείς επιβάτες που ειδοποίησαν τους λιμενικούς που βρίσκονταν σε φυλάκιο κοντά στο χώρο στάθμευσης του παλιού λιμανιού.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει υποστεί σοκ και σύμφωνα με πληροφορίες, από τα πρώτα στοιχεία δεν φαίνεται να είχε καταναλώσει αλκοόλ.


 
Top