Την γραμμή 2 της αστικής συγκοινωνίας, απειλεί να κόψει η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας. Όπως καταγγέλλει στην "Πελοπόννησο", το μέλος της διοίκησης Σάκης Καραγιάνης εδώ και μια εβδομάδα έχουν παρακαλέσει εγγράφως και προφορικώς τον δήμο Πατρέων να αποκαταστήσει το οδόστρωμα στην Σκύρου και Μ. Αλεξάνδρου διότι έχει υποστεί τεράστια καθίζηση.

"Τα λεωφορεία δεν μπορούν να κάνουν αναστροφή και αναγκάζονται οι οδηγοί να πηγαίνουν χιλιόμετρα μακριά για να γυρίσουν. Επίσης, η επιβίβαση του κοινού γίνεται από τη δεξιά πλευρά, από την πλευρά του δρόμου δηλαδή γιατί δεν μπορούμε διαφορετικά. Αυτό, ξέρετε τι σημαίνει για τους επιβάτες. Τεράστιος κίνδυνος", τονίζει ο κ. Καραγιάννης.

Σύμφωνα με τον κ. Καραγιάννη ο δήμος Πατρέων έχει ειδοποιηθεί πολλές φορές, μόνο ο ίδιος όπως λέει, έχει στείλει πέντε έγγραφα. Αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει απάντηση.

"Αν μέχρι τη Δευτέρα, δεν έχει αποκατασταθεί το οδόστρωμα, η γραμμή 2 δεν θα λειτουργήσει. Συγνώμη, που φτάσαμε μέχρι εδώ, αλλά πραγματικά δεν πάει άλλο. Μετά τις βροχές, σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου, παρατηρούμε καθίζηση. Ξέρετε τι γίνεται όταν ένα όχημα δέκα τόνων, πέσει μέσα στη λακκούβα; Όχι μόνο υλικές ζημιές, αλλά φανταστείτε τον κίνδυνο που διατρέχουν οι επιβάτες", σημειώνει ο κ. Καραγιάννης.

Προσθέτει, παράλληλα, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο δήμος Πατρέων αγνοεί τις εκκλήσεις του Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας, τόσο για τις λακκούβες όσο και για τα κλαδιά από τα δέντρα που εμποδίζουν τη διέλευση των οχημάτων. Για το λόγο αυτό, εφεξής "αν δεν έχουμε άμεση ανταπόκριση, θα κόβουμε τις γραμμές, δεν πάει άλλο..., δυστυχώς", καταλήγει ο κ. Καραγιάννης.

Σε περίπτωση που από Δευτέρα κοπεί η γραμμή 2, θα ταλαιπωρηθούν χιλιάδες Πατρινοί και φοιτητές.

Πηγή: εφημερίδα Πελοπόννησος
 
Top